Серија 392

Приклучок за мерач на температура.

Оди до
392600.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за мерач на температура.

Технички податоци

Вага за мерач на температура: 0–80 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за мерач на температура. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.
SCIP code
71710e1e-b107-447f-82ee-0736a46b030c
3D модели
Текст за опис
Приклучок за мерач на температура. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Вага за мерач на температура: 0–80 °C.
SCIP code
8a389a26-2a44-4492-9f44-40c62ed33840

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi