Seritë 585

Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm.

Shko te
585010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Trashësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 10. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 12. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 14. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 15. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 16. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 18. Trashësia: 0,75 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 10. Trashësia: 1 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 15. Trashësia: 1 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 16. Trashësia: 1 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Cilindër përforcues për tuba bakri me trashësi muresh 0,75 dhe 1 mm. Lidhjet: Ø 18. Trashësia: 1 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi