Seritë 864

Bashkuesja T.

Shko te
864032.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bashkuesja T.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 20. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 21. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 25. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 27. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 32. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 34. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 40. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 50. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bashkuesja T. lidhjet: Ø 63. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–40 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi