Серија 864

Приклучок за Т-спојка.

Оди до
864032.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Приклучок за Т-спојка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 0–40 °C
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW DIN CERT
HY-CERT
ACS
SVGW

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 20. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 21. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 25. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 27. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 32. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 34. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 40. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 50. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Приклучок за Т-спојка. Поврзување: Ø 63. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 0–40 °C. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi