Seritë 638

Aktuatorë rezervë për valvula sferike të motorizuara me tre rrugë të serisë 638.

Shko te
638012.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuatorë rezervë për valvula sferike të motorizuara me tre rrugë të serisë 638.

Të dhënat teknike

Koha e operimit - Shënim: Rrotullim 90°

Certifikimet

CE
ENEC13

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuatorë rezervë për valvula sferike të motorizuara me tre rrugë të serisë 638. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuatorë rezervë për valvula sferike të motorizuara me tre rrugë të serisë 638. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC).

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi