Серија 638

Резервни актуатори за моторизирани тринасочни вентили од серија 638.

Оди до
638012.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервни актуатори за моторизирани тринасочни вентили од серија 638.

Технички податоци

Време на работа - Белешки: Ротација од 90°

Сертификати

CE
ENEC13

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија
3D модели
Текст за опис
Резервни актуатори за моторизирани тринасочни вентили од серија 638. Напојување со електрична енергија: 230V (AC).
3D модели
Текст за опис
Резервни актуатори за моторизирани тринасочни вентили од серија 638. Напојување со електрична енергија: 24V (AC).

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi