Серија 975

Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација.

Оди до
975532.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–40 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Текст за опис
Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 40, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 32, влезови. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1
3D модели
Текст за опис
Намалено зашрафување со внатрешен навој од легура отпорна на децинцификација. Поврзување: Ø 50, влезови. Поврзување: Rp 1 1/4" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–40 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
137f5863-7826-45e9-8321-ca4e37a282b1

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi