538

Rubinet për derdhje kaldaje me tapë dhe lidhës gome

Përshkrimi: 

Rubinet për derdhje kaldaje me tapë dhe lidhës gome.
Presioni maksimal i punës: 10 bar.
Tmax e punës: 110°C.

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

Kodi

 

Paketë 

Pako

538201

1/4" M pa tapë 

1

-

538400

1/2" M 

1

100

 

Produkte të ngjashme