165

Mbështetëse/kllapë për fiksimin e njësive të serive 165, 166 dhe 167

Përshkrimi: 

Mbështetëse/kllapë për fiksimin e njësive të serive 165, 166 dhe 167.

Shkarkime

Vizatime:

Kodi

Cope

Kutia

165001

1

 

Produkte të ngjashme