525

ANTISHOCK - Zbutës i goditjes së ujit

Përshkrimi: 

Zbutës i goditjes së ujit.
Për lavamanë, bide dhe makina larëse.
Trupi prej bakri. I kromuar.
pmax i punës: 10 bar.
Tmax e punës: 90°C.
Me guarnicion PTFE.

Shkarkime

Aprovuar: 

  • WRAS

Vizatime:

Kodi

 

Ambalazhi

Paketimi

525130

3/8” F nut x 3/8” M

1

25

 

525150

3/4” F nut x 3/4” M

1

25

Produkte të ngjashme