Valvul by-pass diferenciale, e rregullueshme me shkallëzim të graduar.

Shko te
518500.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul by-pass diferenciale, e rregullueshme me shkallëzim të graduar.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 30 %
Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Përmasat Gama e cilësimit
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul by-pass diferenciale, e rregullueshme me shkallëzim të graduar. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e cilësimit: 1–6 m c.a.. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
03f61e06-3fac-471c-a353-83a21cdddae6
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul by-pass diferenciale, e rregullueshme me shkallëzim të graduar. përmasat: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Gama e cilësimit: 1–6 m c.a.. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit.
SCIP code
4405c52a-edc1-4a34-ab95-a371ee95b790