Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit.

Shko te
F29629.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Instalim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 45 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 55 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 60 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 70 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 45 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 55 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 60 °C.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Termostate rezervë për valvulën kundër kondensimit. Instalim: 70 °C.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi