Seritë 5464

DISCALDIRTMAG, Separator papastërtish me magnet për ajrues.

Shko te
546405.png
546405_dim~-~page-1.png
546405.png
546405_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet për ajrues.
I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë.
Me kapuç higroskopik sigurie.
Rubinet shkarkimi me lidhje zorre.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Materialet: Teknopolimer

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Me kapuç higroskopik sigurie. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
e4d61d1d-493f-43a1-8051-f0d1f0c9605b
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Me kapuç higroskopik sigurie. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
c14156e2-d6aa-4cbf-abe6-77c4d4f80af2
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Me kapuç higroskopik sigurie. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
a9fc1789-6a10-44c3-8ae0-44fdadfba91e
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Me kapuç higroskopik sigurie. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: Ø 22, lidhje me tuba bakri. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
745de7e2-c4f0-4d2b-b653-d6e25ef6437e
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. I rregullueshëm për tuba horizontalë dhe vertikalë. Me kapuç higroskopik sigurie. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: Ø 28, lidhje me tuba bakri. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
0a0001de-f753-4eac-93df-e80bbd1f707b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi