Seritë 5461

DISCALDIRTMAG, Separator papastërtish me magnet për ajrues.

Shko te
546118.png
546118_dim~-~page-1.png
546118.png
546118_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet për ajrues.

Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C
Lustër: e veshur
Materialet: Çelik

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet DN
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. Me izolim. Lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Lustër: e veshur. DN: DN 40 (trupi). Materialet: Çelik.
SCIP code
81999b3b-cb26-4c69-99ea-a434fc07a955
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. Me izolim. Lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–100 °C. Lustër: e veshur. DN: DN 50 (trupi). Materialet: Çelik.
SCIP code
2063f60e-9de8-4284-bc12-a74c9a89d029

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi