Seritë 5461

DISCALDIRTMAG, Separator papastërtish me magnet për ajrues.

Shko te
546105.png
546105_dim~-~page-1.png
546105_sez~-~page-1.png
546105.png
546105_dim~-~page-1.png
546105_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me magnet për ajrues.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
3e7e04fb-dc6f-474b-9ce1-34f96bf47292
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
540bb52c-4020-4ab9-90e2-44c398a7cb85
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me magnet për ajrues. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
331ccc2f-17c3-4b33-af13-aacd9b10584d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi