Seritë 5485

Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes.

Shko te
548515.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes.
Në inoks AISI 304.
Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 30 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë
Materialet: Inoks

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës Vëllimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes. Me izolim. Në inoks AISI 304. Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F... Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 3,5 m³/h. Vëllimi: 15 l. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes. Me izolim. Në inoks AISI 304. Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F... Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 3,5 m³/h. Vëllimi: 20 l. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes. Me izolim. Në inoks AISI 304. Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F... Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 3,5 m³/h. Vëllimi: 25 l. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes. Me izolim. Në inoks AISI 304. Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F... Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 3,5 m³/h. Vëllimi: 30 l. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator hidraulik depozite tampon i montuar në mur për pompën e ngrohjes. Me izolim. Në inoks AISI 304. Me izolim me EPP të zgjeruar dhe efektivitet të lartë. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. G 1 1/4" (ISO 228-1) F. G 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 4 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–95 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: Ujë, tretësirat e glikolit. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 5,5 m³/h. Vëllimi: 50 l. Materialet: Inoks.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI