Seritë 446

Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks.

Shko te
446010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks.
Me guarnicion unazor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
2f5f133b-a7f2-4248-9270-4bba8199e6d3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 12. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
1c90d320-a70f-450e-b21d-a0fc7ed2ff75
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 14. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
f151a336-e239-4d02-a062-2ae68bfd6257
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
e90f9242-47c1-4c5e-aa5f-ad1a4874d81f
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi kompresuese e montuar paraprakisht, për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Me guarnicion unazor. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
512aa2ac-fa7b-475d-bc69-89ca8d64038b

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi