Seritë 347

Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks.

Shko te
347010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 10. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: -25–120 °C.
SCIP code
a1ba07fb-7453-46a1-a79f-a0d64a20a556
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 12. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 25–120 °C.
SCIP code
dd8967dc-8423-4a51-8dc3-82b1848f9ae3
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 14. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 25–120 °C.
SCIP code
52212c72-faa5-4e4e-82af-1ed117386f14
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 15. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 25–120 °C.
SCIP code
6844d174-201f-45e1-a16b-ece8ff6e8b94
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi fundore me kompresion për tuba prej bakri të pjekur, bakri të fortë, tunxhi, çeliku të butë dhe çeliku inoks. Lidhjet: 23 p.1,5, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ø 16. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 25–120 °C.
SCIP code
b296e18b-9031-4275-a31c-16a54be6b1dc

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi