Paketë për SATK50.93HE/SATK60193HE.

Shko te
F0001495.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketë për SATK50.93HE/SATK60193HE.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 30 %
Mesatare: tretësirat e glikolit

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketë për SATK50.93HE/SATK60193HE. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 30 %. Mesatare: tretësirat e glikolit.
SCIP code
8597a06d-bbf8-498a-925b-b1ffa017c02e