Seritë 3040

Pajisja moskthimi me vakum për sistemet e ujit shtëpiak.

Shko te
304040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pajisja moskthimi me vakum për sistemet e ujit shtëpiak.
Për mbrojtjen e depozitave të ujit të nxehtë dhe të ftohtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Low Lead

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pajisja moskthimi me vakum për sistemet e ujit shtëpiak. Për mbrojtjen e depozitave të ujit të nxehtë dhe të ftohtë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pajisja moskthimi me vakum për sistemet e ujit shtëpiak. Për mbrojtjen e depozitave të ujit të nxehtë dhe të ftohtë. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 14 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C.