Seritë 6002

Kohëmatës me çelës të programueshëm, me cilësime nga 0.25 deri në 15 minuta.

Shko te
600200.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kohëmatës me çelës të programueshëm, me cilësime nga 0.25 deri në 15 minuta.

Të dhënat teknike

Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC)

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kohëmatës me çelës të programueshëm, me cilësime nga 0.25 deri në 15 minuta. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC).
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi