Seritë 669

Fluksometër vetëpastrues.

Shko te
669050.png
669050_bol~-~page-1.png
669050_dim~-~page-1.png
669050.png
669050_bol~-~page-1.png
669050_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fluksometër vetëpastrues.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–80 °C
Shkalla e metrit të rrjedhës: 1–4 l/min

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fluksometër vetëpastrues. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, dalje fundore, Dado e kapur. Presioni maksimal i funksionimit: 6 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–80 °C. Shkalla e metrit të rrjedhës: 1–4 l/min.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi