Серија 669

Мерач на проток за самочистење.

Оди до
669050.png
669050_bol~-~page-1.png
669050_dim~-~page-1.png
669050.png
669050_bol~-~page-1.png
669050_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Мерач на проток за самочистење.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–80 °C
Вага за мерачи на проток: 1–4 l/min

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување поврзување
3D модели
Текст за опис
Мерач на проток за самочистење. поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез, заробен орев. Максимален работен притисок: 6 bar. Среден температурен опсег: 5–80 °C. Вага за мерачи на проток: 1–4 l/min.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi