Bord elektronik rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V.

Shko te
F69752.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bord elektronik rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bord elektronik rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI