Seritë 6565

Aktuator termo-elektrik për valvulën e kontrollit të serisë FLOWMATIC® 145 dhe paketën e serisë 149.

Shko te
656502.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator termo-elektrik për valvulën e kontrollit të serisë FLOWMATIC® 145 dhe paketën e serisë 149.
Instalim me bashkim të shpejtë, me adaptor me kapëse fiksuese.
Normalisht e hapur.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–60 °C
Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR
Konsumi i energjisë: 1 W
Klasa e mbrojtjes: IP 54
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1 m

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike Sinjali i kontrollit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik për valvulën e kontrollit të serisë FLOWMATIC® 145 dhe paketën e serisë 149. Instalim me bashkim të shpejtë, me adaptor me kapëse fiksuese. Normalisht e hapur. Gama e temperaturës së ambientit: 0–60 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR. Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR. Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e mbrojtjes: IP 54. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1 m.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik për valvulën e kontrollit të serisë FLOWMATIC® 145 dhe paketën e serisë 149. Instalim me bashkim të shpejtë, me adaptor me kapëse fiksuese. Normalisht e hapur. Gama e temperaturës së ambientit: 0–60 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC) / (DC). Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR. Sinjali i kontrollit: NDEZUR/FIKUR. Konsumi i energjisë: 1 W. Klasa e mbrojtjes: IP 54. Gjatësia e kabullit të furnizimit: 1 m.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi