Серија 116

Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција.

Оди до
116141%20AUS.png
116141%20AUS.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

WMTS 468 WM-40195

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Температурен опсег за прилагодување DN
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
3D модели
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 15 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Термостатски регулатор за рециркулација на санитарна топла вода. Со функција на автоматска или контролирана термостатска термичка дезинфекција. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 40–65 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi