Серија 140

Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV).

Оди до
140506.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV).

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Среден температурен опсег: -10–120 °C
Максимален процент на гликол: 50 %
средно: раствори на гликол, вода
Материјал: леано железо

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Прилагодлива поставка за диференцијален притисок
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 200–800 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол, вода. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 65 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 800–1600 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Материјал: леано железо.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 200–800 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: раствори на гликол. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 80 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 800–1600 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 200–800 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 100 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 800–1600 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 125 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 200–800 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Контролен вентил за диференцијален притисок (DPCV). Поврзување: DN 150 (EN 1092-1) PN 16. Максимален работен притисок: 16 bar. Среден температурен опсег: -10–120 °C. Прилагодлива поставка за диференцијален притисок: 200–800 mbar. Максимален процент на гликол: 50 %. средно: вода, раствори на гликол. Материјал: леано железо.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi