Серија 7507

CONTECA EASY ULTRA, Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина.

Оди до
750705K.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина.
Комплетно со:- пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m);- ултразвучен мерач на волумен со импулсен излез;- електронски интегратор со LCD дисплеј.
За серии SATK10/20/22/30/32/40.
Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала.
Мерач на волумен ултразвучен.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 2–90 °C
Напојување со електрична енергија: 24V (AC)
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа на точност: 2

Сертификати

CE
MI004

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Користете Постојана стапка на проток (Qp)
Минимална брзина на проток (Qi)
50 l/h
3D модели
Текст за опис
Директен мерач на топлина за единици за интерфејс на топлина. Комплетно со: - пар сонди за температура на потопување (L= 1,9 m); - ултразвучен мерач на волумен со импулсен излез; - електронски интегратор со LCD дисплеј. За серии SATK10/20/22/30/32/40. Локално читање преку LCD дисплеј/централизирано читање преку пренос на магистрала. Мерач на волумен ултразвучен. Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Среден температурен опсег: 2–90 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC). потрошувачка на енергија: 1 W. Класа на точност: 2. Постојана стапка на проток (Qp): 2,5 m³/h. Минимална брзина на проток (Qi): 50 l/h.
SCIP code
9e3dc72c-74e6-4714-9825-d1ebbdda930b