Серија 531

Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство.

Оди до
531440.png
531440_dim~-~page-1.png
531440_sez~-~page-1.png
531440.png
531440_dim~-~page-1.png
531440_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство.

Технички податоци

Среден температурен опсег: 5–95 °C
средно: домашна вода

Сертификати

CE2797
HY-CERT
TUV0000014996
ACS
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Поставување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 4 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 6 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 8 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 10 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 4 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 6 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: Rp 3/4" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: Rp 1" (EN 10226-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 8 bar. средно: домашна вода.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Безбедносен вентил за водни системи за домаќинство. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F, крајниот излез. Среден температурен опсег: 5–95 °C. Поставување: 10 bar. средно: домашна вода.