Серија 5021

MINICAL, Автоматски отвор за воздух.

Оди до
502133.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Автоматски отвор за воздух.
Со автоматски вентил за исклучување и капа против вакуум.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Автоматски отвор за воздух. Со автоматски вентил за исклучување и капа против вакуум. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 2,5 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ef9595c3-0056-4e35-b05c-33d03b27c18f

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi