Shoqëria jonë

Ne jemi një prodhues italian lider i komponentëve për sisteme ngrohjeje, ajri të kondicionuar, sisteme hidraulike dhe të energjisë së rinovueshme, për përdorim familjar dhe industrial, dhe gjithashtu jemi furnizues i instalimeve të teknologjisë më të lartë në fushën e matjes së nxehtësisë.

Në vitin 2017 u realizuar blerja e rëndësishme e Cristina Rubinetterie.
Sot, Grupi përbëhet nga 4 shoqëri në pronësi (CALEFFI, PRESSCO, RDZ, CRISTINA) dhe 2 shoqëri nën kontroll me disa marka (ALTECNIC, ALLVALVE) dhe 9 degë.

10 fabrikat tona janë themeluar të gjitha në Itali për arsye strategjike: kjo na lejon të garantojmë përputhshmëri të vërtetë me standardet e cilësisë të vendosura jo vetëm nga rregulloret ndërkombëtare, por edhe nga zgjedhjet e veçanta të korporatës. Kontrolli është efektiv dhe monitorohet në nivel të brendshëm në çdo hap të prodhimit.

Grupi Caleffi numëron mbi 1460 punonjës në të gjithë botën dhe kryen shpërndarje në mbi 90 shtete me një xhiro të parashikuar prej 426 milionë euro për vitin 2021.

                          FAKTE DHE SHIFRRA                          

                                   Xhiro në €  / MLN                                   

Turnover Caleffi 2021                               
    (forecast)                                                                       
        

Investimet

Fuqia punëtore

  • 1460 PUNONJËS
  • +90SHTETE TË FURNIZUARA
  • 10FABRIKA