Shoqëria, lider në prodhimin e përbërësve nga Italia për ngrohje shtëpiake dhe industriale, sisteme të ajrit të kondicionuar dhe ato hidraulike, dhe një furnizuese eksperte e zgjidhjeve të sistemeve të teknologjisë së fundit, feston gjashtëdhjetë vjetorin e fillimit të aktivitetit në vitin 2021 dhe vazhdon të investojë në të ardhmen. Kjo shoqëri italiane është në qendër të një grupi ndërkombëtar i cili punëson mbi 1400 njerëz në zyrat e ndryshme të shitjes dhe degët përfaqësuese kudo në Evropë, Amerikë, Kinë dhe Australi.

Caleffi

E themeluar në 1978, RDZ është një shoqëri lider në skenën sipërmarrëse italiane. UNI EN ISO 9001: 2000 e certifikuar, projekton dhe krijon sisteme të ngrohjes dhe ftohjes nën dysheme, sisteme të ngrohjes me rrezatim dhe ftohjes për instalim në mure dhe tavan, njësi rregulluese të temperaturës dhe zgjidhje për trajtimin e ajrit për sistemet shtëpiake dhe industriale. Gjatë 10 viteve të fundit, rreth 7000 profesionistë të HVAC kanë marrë pjesë në kurset e mirënjohura të trajnimit në qendrën e kongreseve të shoqërisë.

RDZ

Kjo shoqëri HVAC ka përjetuar sukses të madh në Evropën e Veriut dhe është një partner i vjetër i Caleffi-t, duke lejuar kështu që grupi të zhvillojë një pikë të fortë të drejtpërdrejtë në zonën anglo-saksone, sidomos në Mbretërinë e Bashkuar dhe Irlandë, përmes organizimit të shitjeve me kualifikimeve të larta dhe veçanërisht të afta. Që nga viti 1987, klientët e zonës kanë qenë në gjendje të mbështeten në produktet e cilësisë më të lartë, si dhe në shërbimin e shkëlqyer.

Altecnic

Brenda grupit Caleffi, Pressco Spa është shoqëria e dedikuar për presimin në nxehtësi dhe përpunimin mekanik të tunxhit. Departamenti i presimit përbëhet nga 21 presa që variojnë nga 200 në 800 t, të afta për të prodhuar artikuj që peshojnë nga 40 g në 6000 g, dhe 7 platforma robotike prerëse. Konsumatorëve u ofrohet një larmi lyerjesh sipërfaqësore: e zezë, e lëmuar, antike, e lëmuar me rrip dhe rërë, me shkallë të ndryshme ashpërsie, përveç trajtimeve të disponueshme të kalitjes dhe largimit të tensionit me anë të nxehtësisë. Departamenti i përpunimit mekanik është i specializuar në prodhimin e tapave (bulonave) me lyerje të ndryshme sipërfaqësore dhe trajtime galvanike: nikel, krom, etj. Modelet e reja analizohen dhe për të gjitha pajisjet e nevojshme, kërkimet dhe krijimi është kryer në nivel të brendshëm.

Pressco

E themeluar në vitin 1988, All Valve Industries është një shpërndarëse e produkteve HVAC që gëzon sukses në tregun australian.

Një partner i Caleffi-it për shumë vite, që nga viti 2011 është një pjesë integrale e Grupit: tregton produktet tona në mënyrë efektive duke ruajtur pavarësinë e saj të menaxhimit dhe modelin e shitjeve me shumë marka.

Allvalve

E themeluar në 1949, CRISTINA Rubinetterie është rritur përgjatë viteve duke u shndërruar një nga "protagonistët" më të mëdhenj të industrisë; një pikë e vërtetë referimi në tregun e artikujve të pajisjeve sanitare, e cila është në gjendje të parashikojë tendencat e dizajnit dhe të propozojë zgjidhje novatore, të bukura, funksionale dhe të kujdesshme ndaj mjedisit.

Me 4 fabrika dhe gjithsej 35 mijë metra katrorë sipërfaqe të mbuluar dhe 250 punonjës - CRISTINA S.r.l. është sot më shumë se kurrë krenare për prodhimet e saj në Itali, që aktualisht shpërndahen në 70 shtete.

Cristina

Ekinex është një nismë e zhvilluar në vitin 2012 falë një grupi ekspertësh teknikë në fushën e automatizimit dhe në veçanti të standardit KNX. Pas zhvillimit të grupit të parë të produkteve të certifikuara, në vitin 2014 ajo publikoi zyrtarisht faqen e saj të internetit për tregun global, veprim që e lejon të lidhet me shumë operatorë për automatizimin e shtëpive dhe ndërtesave, me arkitektë dhe dizajnuesit e brendshëm.

Deri më sot, Ekinex është drejtpërdrejt i pranishëm në 98 shtete të botës, duke eksportuar njohuritë dhe dizajnin e cilësisë tipike italiane. Laboratorët tanë të kërkimit dhe zhvillimit kanë krijuar sisteme kontrolli për shtëpitë dhe ndërtesat që kombinojnë vlerën e teknologjisë dhe inovacionit të automatizimit për shtëpitë, estetikën e dizajnit dhe vëmendjen ndaj hollësive.

ekinex