14 February 2019

ISH FRANKFURT 2019: SALLË E RE, STENDË E RE

CALEFFI NË ISH: SALLË E RE, STENDË E RE
Salla 9.1 A42

Caleffi është duke hyrë në një dimension të ri, ndërsa po përgatitet për ekspozitën e tregtisë ISH 2019 në Frankfurt.

Së pari, vitrina e caktuar për të pritur Caleffin dhe markat e tjera të HVAC ka ndryshuar. Dizajni i ri i Messe Frankfurt ka nxitur një riorganizim të plotë të sallave dhe sektorëve përkatës të produkteve. Pra, të gjithë po i japim lamtumirën Sallës historike 10.1, e cila tani është çmontuar në mënyrë të përhershme, ndërsa lëvizim masivisht në Sallën 9.1, e cila ofron një shumëllojshmëri avantazhesh strukturore dhe të dukshme.

Gjëja e parë që vërehet është rritja e lartësisë - asgjë e madhe, por një përmirësim i dallueshëm, dhe kjo do të thotë se strukturat fikse të stendës tani mund të rriten në një lartësi prej 4 metrash, gjë që Caleffi e ka dëshiruar prej vitesh. Kjo gjë, më në fund, do të na mundësojë që të sjellim në Frankfurt elementin kyç në ekspozimin e stendës së Caleffit - CUBOROSSO.

Duke patur mundësinë të shikojmë mbi guaskën e zhveshur të sallës që nga fillimi i punës së zhvendosjes dhe në të njëjtën kohë duke forcuar partneritetin tonë me Messe Frankfurt, ne tani kemi profilin më të lartë në të gjithë sallën.

Kuriozitet: Hashtagu zyrtar #ISH19 - Nëse dëshironi të përmendni edhe Caleffi, ju lutemi përdorni hashtagun # ISH19Caleffi.

ISH Frankfurt Official Website

Si pjesë e përpjekjes së saj për ndërkombëtarizim, Caleffi ka zgjedhur të zgjerojë hapësirën e saj ekspozuese.

ISH është ekspozita kryesore tregtare e sektorit tonë jashtë Italisë, ku Caleffi ka tre vendet e saj të prodhimit dhe selinë qendrore. ISH është gjithashtu aktualisht ekspozita më e fuqishme tregtare në këtë fushë dhe ka pjesëmarrjen më të gjerë, si në aspektin e gamës së profesionistëve të HVAC që marrin pjesë, ashtu edhe nga kombësia e vizitorëve të saj.

ISH është një pikë qendrore për industrinë europiane dhe mbarë botërore, siç mund të shihet nga statistikat mbi pjesëmarrësit dhe ekspozuesit. ISH përfaqëson si historinë, ashtu edhe rinovimin për Caleffin, e cila duke nisur nga viti 2019, bëhet një nga ekspozuesit më të mëdhenj në sallë, me të njëjtën sipërfaqe si lojtarët e tjerë kryesorë.

Mesazhi që po i dërgojmë auditorit tonë është me zë të lartë dhe i qartë. Ky hap i fundit përpara na ripozicionon në një nivel botëror. Besimi që kemi fituar gjatë viteve, si në aspektin e shitjeve ashtu edhe të prodhimit, shprehet vizualisht në ISH.

Me një qasje më të guximshme se në edicionin e fundit, ne do të jemi në shfaqje në Frankfurt jo vetëm me produktet tona më të fundit, por me qëndrueshmërinë e kompanisë sonë italiane në tërësi, të plotësuar me vlerat, qëllimet, njerëzit dhe hapësirat e punës që përdorim në baza ditore.

Një shikim i përciptë së shpejti do ti tregojë gjithsecilit se sa afër zemrës së Caleffit është prodhimi italian: ngjyrat mbizotëruese janë e bardha, e kuqja dhe jeshilja, një zgjedhje kjo e qëllimshme dhe strategjike që përfaqëson flamurin italian. Çfarë mund të shprehte më mirë krenarinë e thellë të Caleffit në talentin e kombit të saj? Kjo bindje e ka shoqëruar atë pothuajse për... 60 vjet.

Një tjetër synim që po diskutohet është që të sjellim kompaninë mëmë, fizikisht mund të themi, në tregun ndërkombëtar. Prania fizike e CUBOROSSO, e cila e mbështjell Caleffin në formatin e Realitetit Virtual, ka bërë të mundur shkurtimin e hapësirave tona dhe ofrimin e një pamjeje të privilegjuar të praktikave dhe vlerave të biznesit të Caleffit.

Rigjenerimi i Qendrës sonë të Hulumtimit përforcon konceptin e investimeve në teknologji, në materiale dhe inovacion në kuptimin më të gjerë. Ajo u siguron pjesëmarrësve një eksperiencë mjaft të vlefshme përbrenda projektit të Përvojës së Caleffi.

Duke e hapur Caleffin deri në audiencën e saj mbarëbotërore përmes shfrytëzimit të fuqisë së komunikimit dixhital, duke ofruar një eksperiencë emocionale dhe duke zbuluar karakterin e kompanisë përmes tingujve dhe imazheve, na çon gjithashtu në avantazh në aspektin e qasjes sonë. Kjo u mundëson vizitorëve të provojnë ndjenjën e ecjes brenda kompanisë tonë, të kalojnë nëpër korridore dhe të zbulojnë qendrat nervore të jetës së kompanisë, me anë të një  eksperience virtuale në 3D, krejtësisht përfshirëse, drejtpërsëdrejti, në 360°.

Nga pikëpamja arkitektonike, për më tepër, CUBOROSSO është një pikë referimi e mrekullueshme dhe bërthama e të gjithë stendës, duke vepruar si një qendër shpërndarëse nga e cila njësitë e tjera lidhen në mënyrë gjeometrike. Nga pikëpamja ideologjike, ajo përfaqëson në mënyrë të pagabueshme Caleffin  dhe vulos karakterin e saj në stendë, nëpërmjet dy forcave: strukturore dhe emocionale.

Dhe tani vijmë në tre hapësirat kryesore funksionale të stendës, secila me një kuptim të qartë arkitekturor dhe simbolik:

- ZONA E PRODUKTIT > PRODHIMI C +

Pjerrësia industriale dhe materialet teknike tregojnë qartë se sa fort identifikohemi me sektorin italian të inxhinierisë - një fushë që është rritur në mënyrë të shpejtë dhe përhapur me zotësi në nivel ndërkombëtar, pa tradhëtuar asnjëherë vlerat e saja tradicionale. Bërthama jonë e prodhimit ende nuk ka ndryshuar, megjithatë kemi përparuar në tregjet botërore me hapa gjigandë dhe kemi zgjeruar ofertën tonë të elementëve përbërës për sistemet e ngrohjes dhe ato hidraulike duke u kujdesur për një treg vazhdimisht në zhvillim dhe gjithnjë e më të kërkuar.

A KENI SHKARKUAR KATALOGUN E PRODUKTEVE CALEFFI?

- Kolona CHD dhe BIM > OBJEKTIVI: PROJEKTUESIT

Kolona CHD dhe BIM krijon një zonë rrethore që u jep vizitorëve një pasqyrë mbi zhvillimet më të fundit të platformës programuese për projektuesit e HVAC dhe bibliotekat BIM.

Do you wish to know more about CHD?A DËSHIRONI TË DINI MË SHUMË RRETH CHD? A DËSHIRONI TË DINI MË SHUMË RRETH BIM?

- ZONA E MIKPRITJES > KUJDESI NDAJ KLIENTIT

Vëmendja jonë për mysafirët tanë dhe dëshira jonë për të ndërtuar një frymë ekipi shprehet në mënyrë të përkryer në këtë mjedis mikpritës i cili është mobiluar me materiale të ngrohta dhe të rehatshme. Ne duam që ky të jetë një moment i këndshëm, intensiv, por i qetë - një vend i veçantë që ofron intimitet me një prekje të këndshme harmonike dhe ushqim të shkëlqyer italian.