26 January 2017

Faqja jonë e internetit në smartphone-in tuaj

Bota ka qenë në ndryshim të vazhdueshëm. Në fakt, ajo ndryshoi.

Interneti, i menduar si një ekosistem i zgjeruar, i sjell njerëzit më afër, i bën ata të shohin e të krijojnë marrëdhënie mes tyre. Ai ndryshoi kohërat dhe mënyrën - jo vetëm mjetet - se si ne komunikojmë dhe kërkojmë për informacion mbi çdo temë që mund të na interesojë.

Pritshmëritë janë të ndryshme, ne e marrim si të mirëqenë faktin që gjejmë një pjesë të caktuar të informacioneve që na interesojnë në atë moment të caktuar duke përdorur kanalin më të përshtatshëm për ne, jo në terma absolutë, por me të vërtetë në atë moment të caktuar në të cilin po kërkojmë.
 

Kur qëndrimi kthehet në sjellje, kompanitë duhet të jenë të gatshme aty ku klientët kërkojnë për to. Këto janë pikat kryesore në faqen tonë të re të internetit:

  • Plotësisht të përgjegjshëm: faqja jonë ishte një m.site që ofronte vetëm pjesë të përzgjedhura të përmbajtjes së ekranit. Kur pamë një rritje të konsiderueshme të përdorimit të pajisjeve mobile në pikat tona dixhitale me prekje, e menduam si një lëvizje shumë strategjike kthimin e faqes së internetit në një platformë përmbajtjeje të favorshme për smartphone.
  • Shpërndarje të thjeshtë të përmbajtjes: ne rregullisht ri-projektojmë shpërndarjen e përmbajtjes në të gjithë zonat e faqes së internetit me qëllim që ajo të arrihet lehtësisht dhe në mënyrë intuitive.
  • Motor kërkimi më të fuqishëm: ne kemi forcuar burimet e kërkimit. Motori i brendshëm tani është duke punuar kudo në gjithë portalin. Pas futjes së fjalëkalimit (kod ose shprehje), përdoruesi gjendet automatikisht tek  "Produkte" dhe pastaj mund të lëvizë në aspektet e tjera për të kërkuar më shumë rezultate. Një shembull mund ta gjeni KËTU.

Së shpejti një video tutorial do të jetë në dispozicion për të prezantuar karakteristikat kryesore të faqes së re të internetit.

Me fjalë të tjera, CALEFFI do të investojë akoma më shumë në komunikimin dixhital, duke filluar nga ri-projektimi i vazhdueshëm i faqes së internetit e deri tek zhvillimi i aplikacioneve mobile dhe shumë të tjerave në vazhdim.