15 April 2018

BIM: MODELE, LAJME DHE NJOHURI PRAKTIKE

Vit i ri, logo e re, faqe web e re. Faqja e re e internetit bim.caleffi.com do ti dedikohet tërësisht
botës BIM: 

  • integrim me BIMObject për të mundësuar në këtë mënyrë shkarkimin nga interneti të më shumë se 300 familjeve Revit të produkteve tona - numër ky që do të rritet me kalimin e kohës 
  • lajme mbi aktivitetet tona specifike
  • përditësime që vijnë nga tregu italian dhe ndërkombëtar
  • mundësi për shkarkim nga interneti të modeleve të skemave-tip

 

 

Faqja web kryesore e korporatës do të lidhet përmes një linku direkt me faqen BIM dhe do të lirohet nga të gjitha dosjet Revit: ky kënd i ri do të mbetet e vetmja referencë qendrore për gjithçka që ka të bëjë me këtë tematikë.

BIM është një temë shumë aktuale dhe që krijon shumë interes. Ne kemi punuar për vite me radhë për të fituar të gjitha njohuritë e mundshme dhe për ti ndarë ato me operatorët me të cilët ndërveprojmë - me Akademinë, Projektuesit dhe Ndërtuesit.

Gjatë vitit, do të jenë të shumta lajmet që do të publikohen në faqen e internetit: duke filluar që nga rezultatet e procesit të krijimit të modelit BIM të CUBOROSSO-s, duke vazhduar me instalimin online të një termocentrali të tërë "tipik" e deri në projekte më të mëdha që do të ndikojnë drejtpërdrejt në disa nga ndërtesat prodhuese të vetë kompanisë.

Na ndiqni edhe në rrjetet sociale dhe ne do t'ju mbajmë përditësuar me lajmet më të fundit.


Për çdo informacion apo kërkesë, por mbi të gjitha për përshtypjet e juaja më se të mirëpritura, mund të na kontaktoni në bim@caleffi.com