MINICAL, Zgavër ajri automatike.

Shko te
502067.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgavër ajri automatike.
Me kapuç higroskopik sigurie.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C
Materialet: Nikel

Certifikimet

WRAS

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgavër ajri automatike. Me izolim. Me kapuç higroskopik sigurie. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 2,5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–120 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI