Sonda riqarkulluese rezervë dhe mbajtësi i sondës me kontakt për valvul përzierëse elektronike.

Shko te
F69807.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Sonda riqarkulluese rezervë dhe mbajtësi i sondës me kontakt për valvul përzierëse elektronike.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sonda riqarkulluese rezervë dhe mbajtësi i sondës me kontakt për valvul përzierëse elektronike.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Sonda riqarkulluese rezervë dhe mbajtësi i sondës me kontakt për valvul përzierëse elektronike.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator