Rekorderi për kodin 548550.

Shko te
F0001878.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Rekorderi për kodin 548550.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Rekorderi për kodin 548550. Lidhjet: Ga 1 1/4" (ISO 228-1) M, hyrje. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F, dalje fundore.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi