Seritë 5350

Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.

Shko te
535004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.
SCIP code
a4733af7-8004-4a06-9bb9-cfe423ea2591
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.
SCIP code
61b2a8c9-ed4d-4ea8-9344-ee3b714b0dc0
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.
SCIP code
248afa21-e951-439a-8ad2-0bb33f2db464
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.
SCIP code
a701f301-2d6e-4d95-9aaf-77076866a679
Modele 3D
Teksti i tenderit
Fishek rezervë dhe çelës për filtrin e shërbimit dhe fishekun.

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator