Bateri rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V dhe 24 V.

Shko te
F69888.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Bateri rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V dhe 24 V.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Bateri rezervë për valvul përzierëse elektronike të serisë 6000, 230 V dhe 24 V.