Poslanstvo

Caleffi je glavni italijanski proizvajalec visokokavostnih komponent za ogrevanje, pohlajevanje in hidrosanitarne sisteme ter dobavitelj visoko zmogljivih hidrotermičnih komponent.

Uspeh našega podjetja temelji na skupni kakovosti, ki je odvisna od kakovosti vsakega posameznega koraka v proizvodnem procesu.

Prav zaradi tega je delovanje vseh zaposlenih (od načrtovanja, proizvodnje, pa vse do poprodajnih storitev) tako pomembna.

Za nas je pomembna prav vsaka, tudi najmanjša podrobnost, saj lahko pomembno in pozitivno vpliva na celotni sistem. Pri Caleffiju se dobro zavedamo teh dejstev, zato smo zavezani k načinu delovanja, v katerem se vsi zaposleni počutijo neposredno vpletene v procese, ki prispevajo h končni kakovosti.

Naš cilj je - in to je tudi naša filozofija - sprejemati odločitve, ki dajejo prednost človeškim virom in inovacijam, izpeljane pa morajo biti v sozvočju z visokimi moralnimi načeli, ki prek naših dejanj potrjujejo našo poštenost in spoštovanje sprejetih zavez.

Vizija

 • Vodenje

  V Italiji smo prepoznani kot vodilno podjetje za proizvodnjo komponent za ogrevanje in klimatizacijo, tako za domačo kot industrijsko rabo. Naš cilj je to mesto ohraniti.

 • Globalizacija

  Prisotni smo v več kot 90 različnih državah, kjer delujemo prek lokalnih podružnic. Močno verjamemo v enotno in usklajeno internacionalizacijo. Naš cilj je vzpostavitev medkulturnega marketinškega programa, ki bo temeljil na skupnih vrednotah.

 • Inovacje

  Okrepili bomo naš R&R program, da bomo zadovoljili dejanske potrebam tržišča, saj se zavedamo, da so povečane tehnične zmogljivosti in boljša tehnologija ključni dejavniki za poslovanje v sodobnem svetu.

Filozofija

 • POMOČ UPORABNIKOM 

  Želimo, da je naš oddelek za pomoč uporabnikom dosleden in pozoren pri zadovoljevanju potreb naših strank. Dostava, svetovanje in tehnična podpora morajo zadovoljevati njihove želje in potrebe.

 • SPOŠTOVANJE OKOLJA

  Zaradi velikega spoštovanja do okolja v katerem živimo, zagotovljamo zmerno porabo energije in surovin.

 • DELOVNO OKOLJE

  Zagotoviti želimo, da se vsi zaposleni zavedajo tveganj, ki zadevajo njihovo delovno področje, saj želimo delati v varnem in udobnem okolju. Okolju, ki spodbuja osebno in poklicno rast.

 • STROKOVNO USPOSABLJANJE 

  Neprekinjeno usposabljanje je ključno za soočanje z izzivi, ki jih prinaša nenehni tehnološki razvoj.

 • ODNOSI Z NAŠIMI ZAPOSLENIMI

  Menimo, da je legitimno in pomembno, da ti odnosi temeljijo na vzajemni zvestobi, transparentnosti in sodelovanju.

 • DRUŽBENA ODGOVORNOST

  Želimo delovati z upoštevanjem poštenih ekonomskih, socialnih in okoljskih pričakovanj vseh oseb, vključenih v dejavnosti našega podjetja.