Серија 116

MISSING

Оди до
116244.png
Преземи во висока резолуција

Технички податоци

Максимален работен притисок: 16 bar
Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C
Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C
DN: DN 20 (тело)
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Сертификати

KIWA UK
WRAS
HY-CERT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Поврзување: R 1/2" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
04501cce-0488-4970-839f-733b86b84f2c
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M. Максимален работен притисок: 16 bar. Температурен опсег за прилагодување: 35–60 °C. Температурен опсег за дезинфекција: 70 °C. DN: DN 20 (тело). Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
SCIP code
04501cce-0488-4970-839f-733b86b84f2c