Серија 7002

Хидрауличен модул опремен за мерење на топлина.

Оди до
700255h40.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Хидрауличен модул опремен за мерење на топлина.
Комплетно со:
- 1 зонска вентилска единица со проточен џеб со мрежа од цедалка;
- 1 шаблон за мерач на проток. Макс. температура. 55 °C;
- 1 независен контролен вентил за притисок.
Опремен за термо-електрични активатори од серијата 6565.

Технички податоци

Среден температурен опсег: -20–55 °C

Цртежи и спецификации

Број на дел Опсег на регулација на брзината на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен модул опремен за мерење на топлина. Комплетно со: - 1 зонска вентилска единица со проточен џеб со мрежа од цедалка; - 1 шаблон за мерач на проток. Макс. температура. 55 °C; - 1 независен контролен вентил за притисок. Опремен за термо-електрични активатори од серијата 6565. Среден температурен опсег: -20–55 °C. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,02–0,20 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен модул опремен за мерење на топлина. Комплетно со: - 1 зонска вентилска единица со проточен џеб со мрежа од цедалка; - 1 шаблон за мерач на проток. Макс. температура. 55 °C; - 1 независен контролен вентил за притисок. Опремен за термо-електрични активатори од серијата 6565. Среден температурен опсег: -20–55 °C. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,08–0,40 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Хидрауличен модул опремен за мерење на топлина. Комплетно со: - 1 зонска вентилска единица со проточен џеб со мрежа од цедалка; - 1 шаблон за мерач на проток. Макс. температура. 55 °C; - 1 независен контролен вентил за притисок. Опремен за термо-електрични активатори од серијата 6565. Среден температурен опсег: -20–55 °C. Опсег на регулација на брзината на проток: 0,12–1,20 m³/h.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi