Серија 6565

Термоелектричен активатор за контролен вентил од серијата FLOWMATIC 145 и комплет од серијата 149.

Оди до
656502.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термоелектричен активатор за контролен вентил од серијата FLOWMATIC 145 и комплет од серијата 149.

Технички податоци

Опсег на амбиентална температура: 0–60 °C
Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО
потрошувачка на енергија: 1 W
Класа за заштита: IP 54
Должина на напојниот кабел: 1 m

Сертификати

CE

Цртежи и спецификации

Број на дел Напојување со електрична енергија Контролни сигнали
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор за контролен вентил од серијата FLOWMATIC 145 и комплет од серијата 149. Опсег на амбиентална температура: 0–60 °C. Напојување со електрична енергија: 230V (AC). Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО. Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО. потрошувачка на енергија: 1 W. Класа за заштита: IP 54. Должина на напојниот кабел: 1 m.
3D модели
Текст за опис
Термоелектричен активатор за контролен вентил од серијата FLOWMATIC 145 и комплет од серијата 149. Опсег на амбиентална температура: 0–60 °C. Напојување со електрична енергија: 24V (AC) / (DC). Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО. Контролни сигнали: ВКЛУЧЕНО ИСКЛУЧЕНО. потрошувачка на енергија: 1 W. Класа за заштита: IP 54. Должина на напојниот кабел: 1 m.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi