Серија 5463

DIRTMAG, Сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
546315.png
546315_dim~-~page-1.png
546315.png
546315_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија со магнет.

Со изолација.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c18c70f2-6fd3-4559-9bdc-fc2f2fe2a930
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ddb2e047-7a2d-4dfc-b063-8032674fef51
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
c18531e6-6368-490e-9b18-e7c725f11990
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. Поврзување: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
5bd1e134-debc-47d3-874c-76423338bbe9
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Со изолација. Поврзување: G 2" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
92cab4da-8f58-41a3-8129-574f1b7a6c15

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi