Серија 5453

DIRTMAG®, Сепаратор за нечистотија со магнет.

Оди до
545305.png
545305_dim~-~page-1.png
545305_bol~-~page-1.png
545305_ins3~-~page-1.png
545305_app~-~page-1.png
545305.png
545305_dim~-~page-1.png
545305_bol~-~page-1.png
545305_ins3~-~page-1.png
545305_app~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија со магнет.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Максимална препорачана стапка на проток
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: -.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија со магнет. Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: -.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi