Серија 5330..H

Наведнат вентил за намалување на притисокот.

Оди до
533051h.png
533041H_sez~-~page-1.png
533041H_dim~-~page-1.png
533051h.png
533041H_sez~-~page-1.png
533041H_dim~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Наведнат вентил за намалување на притисокот.
Сертифициран според EN 1567.
Заменлив кертриџ и цедалка.

Технички податоци

Максимален притисок нагоре: 16 bar
Среден температурен опсег: 2–80 °C
Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

DVGW UBAMETALLE
KIWA
HY-CERT
ACS
SVGW
PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Сертифициран според EN 1567. Заменлив кертриџ и цедалка. поврзување: G 1/2" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Наведнат вентил за намалување на притисокот. Сертифициран според EN 1567. Заменлив кертриџ и цедалка. поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален притисок нагоре: 16 bar. Среден температурен опсег: 2–80 °C. Опсег на прилагодување на притисокот: 1–5,5 bar. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Врти