Млазен прекинувач за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Оди до
R46072.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Млазен прекинувач за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка Користете
3D модели
Текст за опис
Млазен прекинувач за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.
3D модели
Текст за опис
Млазен прекинувач за конвертибилен вентил со една цевка за радијатор од серијата 455.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi