Серија 309

Вентил за ослободување на температурата и притисокот.

Оди до
309430.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил за ослободување на температурата и притисокот.
За системи со номинален притисок од 400 kPa.
За систем за вода за домашна употреба, за заштита на складиштето за топла вода.

Технички податоци

Поставување: 6 bar
Максимален рејтинг на празнење: 25 kW
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР

Сертификати

SABS

Цртежи и спецификации

Број на дел главната врска приклучок за одвод Должина на кабелот за сонда
3D модели
Текст за опис
Вентил за ослободување на температурата и притисокот. За системи со номинален притисок од 400 kPa. За систем за вода за домашна употреба, за заштита на складиштето за топла вода. главната врска: R 3/4" (EN 10226-1) M. приклучок за одвод: Ø 22. Поставување: 6 bar. Должина на кабелот за сонда: 100 mm. Максимален рејтинг на празнење: 25 kW. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР.