Kontaktoni

Results for:

Giancarlo Zanotti

Responsabile di zona
132456789
132456789

Stefano Garofalin

Servizio tecnico commerciale
Ambientet

Kontaktet

 

Shihni të dhënat e kontaktit për ambientet tona, organizatën tregtare, kujdesin ndaj klientit, degët në mbarë botën dhe furnitorët.

 

SHIH KONTAKTET

Vendet e punës

Punoni me ne

Shoqëria jonë është vazhdimisht në rritje. Ne kërkojmë shpeshherë bashkëpunëtorë të rinj që të përfshihen në grupin tonë.

SHIH POZICIONET E LIRA TË PUNËS